måndag 2 maj 2011

Golfpremiär

Idag var det då alltså dags. Sonen skulle börja på sin första golfkurs. Han var eld och lågor hela eftermiddagen tills det var dags. Vi åkte upp lite tidigare för att han skulle få titta hur det såg ut och få chansen att slå lite bollar innan kursen startade.

Min älskade son har tyvärr ärvt en av mina sämre sidor, saker ska gå fort, gärna i ultrarapid så han fullkomligt sprutade iväg bollar innan vi lyckades få hejd på honom och visa lite hur det skulle gå till. Jag är kanske inte världens bästa instruktör men lite koll har jag iaf även om det är svårt att tro det om du händelsevis skulle få chansen att iaktta mig på ranchen. Morfar var dock med och kunde rycka in där mina kunskaper tröt.
William visade prov på ganska bra talang de gånger han varvade ner och tog det lugnt. Bollen lyfte och gick iväg rakt ett flertal gånger.

Kl 18 var det dags för kursen att gå av stapeln. Många små 06-or hade samlats och flera hade ursöta nyinskaffade golfset med sig. Jag hittade ett på golfshopen, titta på bilden nedan. Det minsta är för knattar och de lite större för juniorer.

Jag hittade själv lite roliga rosa golfbollar som jag givetvis MÅSTE ha framöver!

Under kursen höll jag och morfar oss lite undan för att han skulle få lugn och ro att ta till sig instruktioner från ledarna. De sa sedan att det hade gått bra men att han har lite bråttom....didn't see that one coming! :)
William är totalt biten och vill åka upp varje dag och spela säger han. Jätteroligt om det håller i sig för då kan han och jag göra något vi båda tycker om.

Jag avslutar med en lite lustig lapp jag hittade på klubbens anslagstavla. Man kan fundera lite över hur många som anmälde sig? haha

1 kommentar:

  1. det finns numera rosa golfhandskar för damer att köpa på Stadium! Spring å köp!

    SvaraRadera